Reacties

Enkele reacties op de personal branding training:

Victor Beverloo Requirements Enigeer ASML
Bij Ivan heb ik de cursus Personal Branding gevolgd. De cursus was zeer nuttig en inspirerend om een aantal taken op het gebied van Personal Branding op te pakken. Kortom ik heb er veel aan gehad! Hartelijk dank Ivan, voor de inzichten en de manier waarop je de cursus gegeven hebt.

Carine van Son, registerloopbaanprofessional Thaeles
Ivan is een kei! hij weet onze cliënten steeds weer iets extra’s te brengen; inspirerend, constructief en met bijzonder veel respect. Ik werk graag met hem samen!

Jeroen Gort, performence coach en gedragsexpert.
Ik ontmoette Ivan tijdens de voorbespreking van het Social Media Power Event waar we allebei een presentatie zouden geven. Direct viel mij zijn rust en kalmte op. Ik voelde direct: deze man heeft alles onder controle! Dezelfde rust straalt Ivan uit op het podium. Door zijn achtergrond als journalist en spin doctor heeft hij een schat aan ervaring en anecdotes over ‘presentatie’, ‘uitstraling’ en ‘personal branding’. Ivan neemt je mee met zijn concept van ‘IK 3.0’. Van harte aanbevolen om naar te luisteren en om praktisch toe te passen!

Stefan Schenkels, Analist Microbiologie ROBA groep
Cursus Personal Branding gedaan o.l.v. Ivan. Op een leuke, deskundige manier werken aan jezelf als merk. En jezelf positief verbeteren, de 1e indruk verbeteren. Deze cursus zou ik iedereen willen aanraden! Ik ben blij dat ik deze cursus heb mogen doen, een ervaring voor de rest van je leven!

Nicole Wedler, Online specialist SIDN.
Ivan heeft voor de Netwerkschool van ROC Nijmegen een goede op maat presentatie gegeven over social media en personal branding. De docenten, medewerkers, studenten, ouders en partners van de netwerkschool kregen alle ruimte om vragen te stellen, doordat Ivan heel goed de groep aanvoelde en hierdoor een goede open sfeer creëerde. Kortom een prettige presentator met actuele en relevante kennis in huis

Paul Ludwig, Managing partner at Maata Games.
Tsja, Ivan, wat zal ik zeggen, je hebt (een deel van) mijn leven veranderd. En dat kunnen er niet veel zeggen….! Op vrijdag 28 mei heeft Ivan mij een twee op één cursus Linked In gegeven, en op 1 juni, heb ik een eerste poging gewaagd dit in de praktijk te brengen. Ik heb mijn eigen group “zakendoen met hart en ziel” aangemaakt en binnen een week heb ik nu een kleine 300 leden…..Onvoorstelbaar! Voor een groot deel dank zij Ivan, want zonder Ivan was ik never nooit op dit idee gekomen. Ik kan Ivan aan een ieder van harte aanbevelen, niet allen voor social media, maar Ivan is een creatieve duizendpoot, die mij in ieder geval de weg naar een voor mij groot resultaat heeft gewezen. Ivan, bedankt!

Kristin Hindrikson, bussines analist at Amazon.
In March 2016 I had the pleasure of meeting Ivan at a master class organized by Knowledgealliance Rhine-Waal. We were lucky to begin the event with Ivan’s workshop as his energy and excellent public speaking skills set a positive enthusiastic tone to the whole event. Even more, he had the rare ability to direct people into self-analyzing and discovering certain aspects to themselves that you might not have known were there. It was delightful, anytime again!

Mr Nienke Kok, juriste bestuurs- en omgevingsrecht.
Tijdens de Radboud Career Week van de Radboud Universiteit Nijmegen heb ik een workshop van Ivan bijgewoond. Als (pas) afgestudeerde was ik al geruime tijd bezig met het bezoeken van congressen, workshops en netwerkbijeenkomsten. Op een gegeven moment denk je dat je alles hebt gezien en eigenlijk alles wel weet hoe te profileren/netwerken. Ivan bracht verandering in die gedachte! Ivan zijn workshops zijn erg interactief. Hij laat je de lessen en tips/trucs die hij geeft direct ervaren, zodat het beter beklijft. Hij is op de hoogte van de laatste trends en weet dit zeer goed in te passen in zijn presentatie. Met veel beelden en video’s houdt hij de aandacht van de hele zaal gedurende de workshop ruimschoots vast. Bovendien barst Ivan van de energie en vertelt zijn verhaal met verve. Zelfs de meest introverte personen krijgt hij uit hun schulp met zijn blakende enthousiasme. Ivan is een inspirator pur sang! Het is een voorrecht om van hem gedoceerd te mogen krijgen.

Marieke Oosterhuis, docent verpleegkunde HAN.
Als startende ondernemer heb ik Ivan leren kennen tijdens de door hem verzorgde training Personal Branding. Door zijn persoonlijke aanpak komt zijn verhaal echt binnen. Wat ik daarvan geleerd heb is hoe krachtig het is om je kwetsbare kant te laten zien. De training zelf is een goede mix van informatie overdracht en zelf aan de slag. En hij daagt je uit om elkaar verder te brengen

Eelco Swart, netwerkspecialist @Signalworks.
Ik kan de pitch training van Ivan van harte aanbevelen! Op een hele praktische manier leren pitchen is ontzettend leuk om te doen. Daarnaast natuurlijk ook ontzettend nuttig in je werk. Ivan brengt de theorie goed en beknopt over waardoor er veel tijd is om zelf te oefenen en daar ook van te leren. Aanrader!