“Ivan is een kei in communicatie. Hij weet het beste in mensen naar boven te halen. Schijnbaar moeiteloos.”
Louis Jongeleen, journalist

“Tijdens de Radboud Career Week van de Radboud Universiteit Nijmegen heb ik een workshop van Ivan bijgewoond. Als (pas) afgestudeerde was ik al geruime tijd bezig met het bezoeken van congressen, workshops en netwerkbijeenkomsten. Op een gegeven moment denk je dat je alles hebt gezien en eigenlijk alles wel weet hoe te profileren/netwerken. Ivan bracht verandering in die gedachte!
Ivan zijn workshops zijn erg interactief. Hij laat je de lessen en tips/trucs die hij geeft direct ervaren, zodat het beter beklijft. Hij is op de hoogte van de laatste trends en weet dit zeer goed in te passen in zijn presentatie. Met beelden en video’s houdt hij de aandacht van de hele zaal gedurende de workshop (3 uur) ruimschoots vast. Bovendien barst Ivan van de energie en vertelt zijn verhaal met verve. Zelfs de meest introverte personen krijgt hij uit hun schulp met zijn blakende enthousiasme. Ivan is een inspirator pur sang! Het is een voorrecht om van hem gedoceerd te mogen krijgen.”
-Nienke Kok, Juriste bij Rechtom Juristen

“Ivan heeft terecht de #Battle2011 tussen prezi en PowerPoint/KeyNote gewonnen, omdat hij in staat bleek snel en effectief een prezi in elkaar te zetten en deze op een enthousiasmerende manier wist te presenteren ten overstaande van een kritische vakjury en publiek. Goed werk!”
Henk Eisema, Sr. Business Consultant, EyeOn

“Ik heb Ivan ervaren als een gedegen, ruimtegevend en oprecht geïnteresseerd mens. Hij geeft voeding aan mensen om hem heen, is stevig in zijn vak, rustig en heeft een flexibele geest. En dat is goud waard. Een stabiele factor. Ivan staat als een huis.”
Mandy Beekman, therapeut

 “Ivan heeft mij een cursus LinkedIn gegeven. Ik kan hem van harte aanbevelen. Niet alleen voor social media, Ivan is een creatieve duizendpoot, die mij in ieder geval de weg naar een voor mij groot resultaat heeft gewezen. Ivan, bedankt!”
Paul Ludwig, directeur marketingbureau A Million Minds

“Ik heb de leuke workshop Personal Branding gevolgd bij Ivan. Personal Branding is niet iets waar ik dagelijks mee bezig ben, maar het is goed voor me geweest om daar in een workshop mee bezig te zijn. Want het is juist belangrijk wel bewust te zijn van je Personal Brand. Ook al hadden we maar een verkorte versie van de uitgebreidere workshop, maar voor mij is het erg leerzaam geweest!”
– Mandy van Lankveld, Mycelium Radboud Universiteit

“Ivan is een story-teller, een verhalenmaker. Hij neemt je als publiek mee in zijn verhaal. Hij weet nieuwsgierig te maken en nieuwsgierig te houden waardoor je naar hem blijft luisteren, wachtend op de clou of het antwoord op de vraag die hij zelf stelt. Een meer dan terechte winnaar van ‘The Battle 2011’, waarin hij met Prezi (een nieuwe presentatietool) zijn verhaal perfect wist te ondersteunen!”
– Jerre Maas, Presentatiecoach

“Ivan heeft voor de Netwerkschool van ROC Nijmegen een goede op maat presentatie gegeven over social media. De docenten, medewerkers, studenten, ouders en partners van de netwerkschool kregen alle ruimte om vragen te stellen, doordat Ivan heel goed de groep aanvoelde en hierdoor een goede open sfeer creëerde. Kortom een prettige presentator met actuele en relevante kennis in huis. “
– Nicole Wedler, hoofd communicatie en pr, ROC Nijmegen

“Gisteren een workshop gehad van Ivan. Dat is nog eens leuk om te doen en erg leerzaam! Ivan is niet de docent, die het allemaal wel weet, maar voelt als een vriend, die graag zijn technieken met jou wil delen.
Het was verbazend om te zien hoe mensen zichzelf overtroffen door, zonder aandringen van Ivan, voor een groep te gaan staan, zich enthousiast presenteerden en daar een enorme kick van kregen.”
-Bert Greup, Marketing en Management Verbeteraar

“Ivan is een kei! hij weet onze cliënten steeds weer iets extra’s te brengen; inspirerend, constructief en met bijzonder veel respect. Ik werk graag met hem samen!”
-Carine van Son, senior consultant Thaeles

“Cursus Personal Branding gedaan o.l.v. Ivan. Op een leuke, deskundige manier werken aan jezelf als merk. En jezelf positief verbeteren, de 1e indruk verbeteren. Deze cursus zou ik iedereen willen aanraden! Ik ben blij dat ik deze cursus heb mogen doen, een ervaring voor de rest van je leven!”
-Stefan Schenkels, QC Technician microbiologie bij Patheon

“De lessen van Ivan hebben ons heel veel geholpen, samen met 9 andere jongens in me klas gaf Ivan lessen over Personal Branding. De lessen waren erg informatief en altijd werd er gelachen omdat de lesstof die we kregen altijd leuk was om samen in een team uit te voeren. Altijd was Ivan bezig met ons, nooit werd er iemand overgeslagen. Ivan is een echte Teamplayer die je alles kan vertellen en uit kan leggen over Personal Branding.
Ik wil je hier voor toch nog even bedanken namens heel de 33A Klas.”
Djonno Jakab, Marks BBQ

Bij Ivan heb ik de cursus Personal Branding gevolgd vanuit de KvK. De cursus was zeer nuttig en inspirerend om een aantal taken op het gebied van Personal Branding op te pakken. Kortom ik heb er veel aan gehad!
Hartelijk dank Ivan, voor de inzichten en de manier waarop je de cursus gegeven hebt.”
-Victor Beverlo, Founder van Bizz2be

“Ivan vertelt een goed en toegankelijk verhaal en maakt op een mooie manier contact met de zaal dus ik neem aan dat de trainingen van vergelijkbare kwaliteit zijn.”
– Beata Neerhoff, eigenaar Beaat Organisatieadvies en Interim management

]

FacebookTwitterGoogle PlusLinked InPinterest